Talika Lipocils ripsiseerumi

Ripset ennen ja jälkeen:

Niin kauan kuin muistan, minulla on ollut heikot ja ohuet ripset. Kun puhutaan pituudesta, nämä ovat kai ihan normaalit, ei pitkät eikä lyhyet. Totuus on, että kaipasin tuuheutta ja uusien ripsien kasvamista. Hoidon aikana, huomasin, että ripsistäni tuli kauniimmat, terveemmät, kosteutetut, kiiltävämmät ja hiukan kaarevammat.

Mikä on mielenkiintoista, en huomannut, että ripset olisivat pidentyneet tai tuuheutuneet.

Käyttö:

Talika Lipocilsia on saatavilla kahdessa eri koossa: 4,2ml ja 10ml. Luonnollisestikin, hinta ja hoidon kesto riippuu pullon koosta. Pienemmällä pullolla pärjää vajaa viisi kuukautta ja isolla pullolla lähemmäs kahdeksan kuukautta. Talika Lipocilsin laittaminen on helppoa, se tehdään harjalla joka on melko samannäköinen kuin ripsiväriharja. Samanaikaisesti se hoitaa ja erottelee ripsiä. Tämän lisäksi harja on muotoiltu niin, että se kaartaa ripsiä. Toki jos tuotetta laittaa liikaa, ripset saattavat mennä klimppiin tai mikä pahempaa, niihin saattaa jäädä valkoisia tahroja. Mutta, Talika Lipocils on erittäin hyvä kulmien laittamiseen.

Yleinen mielipide:

Talika Lipocils toimii hyvin niille naisille jotka toivovat uusien ripsien kasvua ja kosteutusta. Valitettavasti tämä tuote ei pidennä tai paksunna ripsiä. Kun puhutaan tuotteen hyödyistä, tämä tuote sisältää kasviuutteita ja yrttejä, joissa on paljon kosteuttavia ainesosia. Talika Lipocils ripsiseerumi ei aiheuttanut ärsytytä.

Talika Lipocils ripsiseerumi
7 Kokonaispisteet

User Rating: Be the first one!