Neulash ripsiseerumi

Ripset ennen ja jälkeen:

En ollut tyytyväinen ripsieni kuntoon ennen Neulashin aloittamista. Olin käyttänyt useita erilaisia kosmetiikkatuotteita jotka eivät valitettavasti tuoneet mitään eroa aiempaan. Menetin uskoni ja olin varma, että en voi saada enää kauniita ripsiä. Jatkoin kuitenkin ihmeen odottamista, ja törmäsin Neulash tuotteeseen. Oletin, että tuote tekisi ripsistäni tummemmat, tuuheammat ja pidemmät. Aloitushetkellä ripseni olivat melko vahvat ja ravitut, joten en odottanut niiden kohdalta muutosta ripsissäni. Kun hoitojakso oli ohi, ripsien kunto oli parantunut. Mutta en kuitenkaan huomannut tummentumista laisinkaan.

Pientä ripsien pidentymistä ja tuuhentumista oli kahden kuukauden käytön jälkeen.

Käyttö:

Laitoin Neulash ripsiseerumia joka ilta, aina hetki ennen kuin menin nukkumaan. Ennen tätä tietysti poistin meikit jotta kaikki ravinteet pääsevät suoraa juurille. Yksinkertaisuudessaan, tuotetta laitetaan ohut ”viiva” yläripsen tyveen, siinä kaikki. Neulash kuivuu nopeasti joten se ei pääse valumaan silmiin eikä se ärsyttänyt silmäluomiani. Sivuoire jonka huomasin, oli tummempi viiva ihossa. Poistin tämän kaksivaikutteisella nesteellä, mutta se kuivatti ihoni. Mutta mitä tulee Neulashin toimimiseen vielä, huomasin ensimmäiset muutokset suunnilleen kuukauden käytön jälkeen. Nyt ripseni ovat vahvemmat, uudistuneet ja sileät. Tämän lisäksi ne ovat myös pidemmät ja tuuheammat.

Yleinen mielipide:

Voit ostaa Neulashia kahdessa koossa, 3,2ml ja 6ml pulloissa. Pienemmällä pullolla saat 4 kuukauden hoidon ja isompi riittää 8 kuukaudeksi. Molemmat ovat erittäin kalliita. Yleisesti, Neulash toimi hyvin. Olen tyytyväinen ripsieni kuntoon ja pidentymiseen, vaikkakin mielestäni sitä sai odottaa kauan. Mielestäni ihmiset joilla on herkkä silmänympärysiho, tulisi keskustella lääkärin kanssa ensin kannattaako tätä hoitoa kokeilla. He saattavat kokea juuri näitä sivuoireita kuten ihon värjäytymistä.

Neulash ripsiseerumi
4 Kokonaispisteet

User Rating: Be the first one!