Latisse ripsiseerumi

Ripset ennen ja jälkeen:

Ennen kuin käytin Latissea, ripseni olivat heikot ja lyhyet. Ne tippuivat helposti meikinpoiston aikana ja jopa silloin kun hieroin silmiä. Mikään ei ollut avuksi. Vaikka laitoin ripsiväriä useamman kerroksen, ei siitä ollut hyötyä. Onneksi sain tämän mahdollisuuden kokeilla Latissea. Kahden kuukauden käytön jälkeen huomasin eron molemmissa silmissä ulkonäössä sekä kunnossa. Niistä oli tulleet todella pitkät, tuuheammat ja vahvemmat. Ripset lakkasivat tippumasta ja voin jopa sanoa, että ne ovat erittäin hyvin kiinni luomissa. Harmi vain, että teho ei kestänyt erityisen kauaa.

Muutaman viikon jälkeen tästä Latisse lakkasi toimimasta ja ripseni palautuivat ennalleen.

Käyttö:

Latisse pakkauksessa tulee 60 kertakäyttöistä sivellintä. Näissä siveltimissä on leveä pää joten niitä on helppo käyttää. Mielestäni voit ihan hyvin käyttää vaikka loppuvan eyelinerin sivellintä kun pakkauksen mukana tulleet siveltimet loppuvat. Tiputa pullosta yksi tippa tuotetta siveltimelle. Vedä siveltimellä viiva ripsien tyveen. Kun nukut, Latisse valuu alemmille ripsille myös kosteuttaen nekin.

Yleinen mielipide:

Latisse toimii hyvin mutta ainoastaan silloin, kun sitä laitetaan.. Eli, kun hoitojakso on ohitse, myös teho katoaa nopeasti. Kaikkein hankalinta oli ärsytys silmissä. Vaikkakin tämä ei minuun vaikuttanut kovin pahasti, voin kuvitella, että heillä joilla on herkät silmät tämä saattaa tuntua erittäin ikävältä. Seuraavia ongelmia saattaa tulla Latissen käytössä: katkeilevia verisuonia, silmäluomien värieroa, ihon kuivumista. Omat silmäni punottivat ja kuivuivat. Latisse on myös melko kallis eikä sitä ole helppo saada.

Latisse ripsiseerumi
4.7 Kokonaispisteet

User Rating: Be the first one!