Lashfood ripsiseerumi

Ripset ennen ja jälkeen:

Ennen kuin käytin Lashfood ripsiseerumia, ripseni olivat surkeassa kunnossa. Ripsiä tippui meikinpoiston aikana. Yleisesti, ne olivat ohuet, heikot ja lyhyet. En tiedä mistä niiden heikko kunto johtui. En käytä permanenttimeikkiä enkä ole kokeillut irtoripsiä. Lashfoodia käyttäessä sain ainoastaan hyväkuntoiset, kosteutetut ja vahvemmat ripset. Valitettavasti en voi sanoa, että pituudessa tai tuuheudessa olisi mitään muutosta. Ripseni toki lakkasivat putoamasta poistaessani meikkejä.

Olen onnellinen siitä mitä minulla on.

Käyttö:

Pullossa on 5ml tuotetta ja se kesti yli puoli vuotta. Määrä on aika paljon ja olin siihen tyytyväinen. Toisaalta, en tiennyt yhtään paljonko pullossa on tuotetta jäljellä, sillä pullo ei ollut läpinäkyvä. Mukana tulee sivellin, jolla tuotetta voi levittää silmäluomelle. En huomannut tuotetta käytettäessä ärsytystä, mutta luulen, että se johtui siitä, että tuotteessa oli paljon luonnollisia ainesosia kuten jojobaöljyä, argiinia, biotiinia ja monia muita kasviuutteita. Sisällön puolesta, Lashfood ripsiseerumi on täydellinen ihmisille joilla on herkät silmät sekä luomet. Toki, naiset jotka ovat allergisia kasviuutteille voivat pitää tämän tuotteen käyttöä epämiellyttävänä. Heille en tätä tuotetta suosittelisi.

Yleinen mielipide:

Jos joku etsii ripsiseerumia joka uudistaa ripsiä, silloin voin suositella Lashfoodia. Mutta mikäli haluat pidemmät ripset, kannattaa valita joku toinen seerumi. Voi olla, että tämä tuote ei siksi tee muuta kuin pidä huolta ripsistä, johtuu juuri siitä, että se sisältää ainoastaan luonnonainesosia. Koska selkeästi silmiä ympäröivä iho on kosteutettu, pehmeä ja sileä, uskon, että se johtuu luonnonainesosista. En huomannut ihossa ärsytystä tai kuivumista. Ollakseni rehellinen, kiinnitin huomiota Lashfoodin pakkaukseen. Se oli pakattu laatikkoon jossa oli vihreä lehti, joka kuvainnollistaa ekologista tuotetta. Ja ekologisuushan on nykyään hyvin trendikästä. Valitettavasti kuitenkaan pullon sisällä oli täysin normaali muovinen pullo, ei mitään erikoista.

Lashfood ripsiseerumi
5.5 Kokonaispisteet

User Rating: Be the first one!