Kuinka tehdä ensitreffi-meikki?

Totta kai jokainen nainen haluaa näyttää parhaimmaltaan ensitreffeillä. Mutta, tätä ei voi taata pelkästään täydellisellä hiustyylillä ja kalliilla vaatteilla. Luonnollisesti myös meikillä on osuutensa tässä. Mutta miten tehdä täydellinen meikki ensitreffeille?

Valmistautuminen.

Aloita valmistautuminen isoa iltaasi varten kaksi tuntia ennen h-hetkeä. Saadaksesi parhaan mahdollisen lopputuloksen, aloita kuorimalla kasvojen iho ja kosteuta tämän jälkeen kasvojen iho kunnolla. Mitä sileämpi iho, sitä helpompi on levittää meikkejä tasaisesti kasvoille. Koska kaikki kauneushoidot ovat aikaa vieviä, muista varata kunnolla aikaa ettet vain myöhästy treffeiltä. Esimerkiksi, voit laittaa hiuksiasi sillä aikaa kun kasvonaamio tai kasvovoide imeytyy.

Kasvomeikki.

Aloita meikki pohjustuksella. Ota huomioon paikka mihin olet menossa ja valaistuksen tyyli (luonnollinen valo vai keinotekoinen). Jos treffit siis ovat ravintolassa, tee meikki itsekin keinovalossa, ja jos treffit ovat ulkona, tee meikki lähellä ikkunaa. Peitä kaikki ihon epätasaisuudet, kuten tummat silmänaluset, akne, mustapäät ja arvet peitevoiteella. Laita astetta kirkkaampaa voidetta kuin meikkivoide ja häivytä ne kunnolla. Voit käyttää samaa peitevoidetta myös muotoillaksesi kasvojasi. Laita sitä leukaan, nenänvarteen, ylähuuleen ja silmien väliin. Kiinnitä meikki puuterilla jotta meikki ei valu kesken treffien. Korosta poskiluitasi ja otsaasi aurinkopuuterilla. Seuraavaksi, käytä valokynää nenänpäähän ja kulmaluille. Luonnollisestikin, lisää poskille poskipunaa.

Silmä- ja huulimeikki.

Kehystä kulmakarvat ja täytä ne kulmakynällä tai luomivärillä. Lisää kirkasta peitevoidetta kulmakarvojen ylä- ja alapuolelle ja häivytä kunnolla. Kun puhutaan silmistä, levitä luomille saman sävyistä luomiväriä kuin meikkivoide, tällä tavoin et tarvitse luomien pohjustusvoidetta. Nyt valitse luomiväreistäsi kirkas pinkki. Lisää sitä ylä- ja alaluomelle ja levitä sitä luomivakoon. Ota joko harmaata, tummaa pinkkiä tai tummaa violettia rajauskynää, ja piirrä rajaus ripsien rajaan.  Voit myös ”tuhria” tätä hiukan ylöspäin. Paranna rajausta mustalla eyelinerillä. Lisää kirkasta luomiväriä silmien sisänurkkiin joka saa katseesi näyttämään avaralta ja samalla teet silmistä optisesti suuremmat. Lisää ripsiväriä. Lopuksi, maalaa huulesi kirkkaan pinkillä huulipunalla ja kirkkaalla huulikiillolla.