Idol Lash ripsiseerumi

Ripset ennen ja jälkeen:

Ennen kuin aloin käyttämään Idol Lashia, ripseni eivät olleet kaikkein kauneimmat tai pisimmät. Ensinnäkin tuhosin nämä käyttämällä lämmitettyä ripsientaivutinta ja käyttämällä irtoripsiä, ja toisekseen, nämä ovat olleet lyhyet ja harvat niin pitkään kuin muistan. Ripsiseerumi paransi kuntoa, vahvensi sekä ravitsi ripsiä. Mutta, ripseni eivät kasvaneet, eivät tuplaantuneet volyymissa eikä niistä tullut paksummat. Valitettavasti myöskään tehot eivät kestäneet, vaan katosivat heti kun tuotteen käyttö lopetettiin. Itsestäni tuntuu siltä, että uudet ripset jopa tippuivat pois eikä juuriin jäänyt laisinkaan ravitsevia ainesosia. Joillakin ainesosilla saattaa olla hyvä vaikutus uusiin ripsiin. Olen aina ajatellut, että ripsiseerumin tehon tulisi kestää pitkään vaikka tuotteen käyttö lopetettaisiin.

Mutta kuten nähtävissä, olin väärässä.

Käyttö:

Pistin Idol Lashia ennen nukkumaanmenoa puhtaille luomille. Tämän jälkeen, en laittanut muita kosmetiikkatuotteita kuin silmänympärysvoidetta silmien alle, mutta vasta kun ripsiseerumi oli täysin imeytynyt, sillä pelkäsin, että ne saattavat yhdessä tehdä jonkin huonon vaikutuksen. Hävettää myöntää, mutta tökkäsin itseäni muutaman silmään siveltimellä. Silmä muuttui samoin tein punaiseksi ja alkoi kirvellä. Kamomilla helpotti kipua. Kannattaa huomioida se, että käyttäessä Idol Lash ripsiseerumia, saatat helposti tökätä itseäsi sisänurkkaan silmässä koska sivellin helposti lipsahtaa sille puolelle. Jätin tuotteen käyttämisen kahdeksi viikoksi ärsytyksen jälkeen. Tästä syystä hoito kesti suunnilleen kuusi kuukautta. Valitettavasti en kuitenkaan huomannut mitään erityisen mahtavaa tehoa tänä aikana.

Yleinen mielipide:

Mielestäni, Idol Lash ripsiseerumi ei ole tehokas kosmetiikkatuote. Tämän lisäksi hinta on liian korkea. En ostaisi tätä tuotetta. Miksi? Koska se teho oli heikko, ripsilleni ei käynyt muuta kuin että ne vähän saivat ravinteita. Ja kaiken lisäksi teho katosi muutamassa viikossa. Toinen huono puoli oli ärsytys silmissä jota piti hoitaa. En tiedä miten Idol Lash reagoisi toisten tuotteiden kanssa. Tästä syystä on viisasta laittaa ensin tätä tuotetta ja odottaa, että se on kokonaan kuivunut ennen kun laittaa esimerkiksi silmänympärysvoidetta.

Idol Lash ripsiseerumi
5.5 Kokonaispisteet

User Rating: 1.5 (1 votes)