Nanolash ripsiseerumi

Ripset ennen ja jälkeen käytön:

Ennen kuin aloitin käyttämään Nanolashia, ripseni olivat aika lyhyet ja vaaleat. Ollakseni rehellinen, niissä oli myös rakoja. En pitänyt niistä laisinkaan. Ripset putosivat herkästi meikin poiston aikana, se oli erittäin turhauttavaa. Seitsemän päivän jälkeen kun olin käyttänyt Nanolashia, huomasin, että ripseni olivat vahvemmat, hiukan tummemmat, paksummat ja kovemmat. Kuukaudessa pituutta oli tullut lisää n. 5mm ja väri oli lähes musta. Voin myös myöntää, että ripsistäni on tullut myös kauniimmat, terveemmät ja vahvemmat. Olen myös huomannut, että ripseni kiiltävät ja ympärysiho on kosteutettu. Hoidon lopussa ripset olivat pidentyneet entisestään ja ne olivat niin tuuheat, että välillä en viitsi laittaa ripsiväriä ollenkaan.

Kaikkein parasta on se, että luomiini on kasvanut täysin uusia ripsiä.

Käyttö:

Koko hoitojakso kesti puoli vuotta. Pullossa on 3ml tuotetta ja se riittää koko hoidon ajaksi. Nanolash ripsiseerumin teho oli nähtävissä todella paljon aiemmin. Kahden viikon jälkeen muutokset olivat nähtävillä ja kahden kuukauden jälkeen luomiani kaunistivat paksut ja pitkät ripset. Laitoin seerumia iltasini meikinpoiston jälkeen ennen nukkumaan menoa. Jos iholle oli jäänyt yhtään meikkiä, tuote ei imeytynyt niin nopeasti eikä teho näkynyt niin hyvin kuin olisin toivonut. Nanolashia tulisi saada suoraa ripsien tyveen kuten eyeliner. En kokenut yhtään ärsytystä, kipua tai pistelyä hoidon aikana, enkä huomannut punoitusta missään kohtaa. Uskaltaisin väittää, että Nanolash on täysin turvallinen tuote. Voisin suositella sitä sellaisillekin joilla on herkkä iho. Ainoa tietysti on, että en kyllä suosittele raskaana oleville, imettäville tai alaikäisille.

Yleisarvio:

Nanolash on kaikkein tehokkain ripsiseerumi mitä olen koskaan käyttänyt. Se toimi erittäin hyvin ja nopeasti, ja käyttö oli helppoa. Hinta ei myöskään ollut liian korkea, juuri oikeanlainen tämän tasoiselle tuotteelle. Pakkaus on tiukasti suljettu ja pullo on turvallinen. Tuotteesta löytyy paljon tietoa mukana tulevassa lehtisessä, ja se onkin hyvä lukea läpi ennen käyttöä. Suosittelen Nanolashia! Asia jonka vielä haluan jakaa, on se, että olen todella onnellinen uusista kasvaneista ripsistä jotka olevat kauniit ja pitkät.

Nanolash ripsiseerumi
9.5 Kokonaispisteet

User Rating: 3.48 (3 votes)
Valinta editor