Helpot ja nopeat hiustyylit – vaihe vaiheelta

Kalanruoto letti – vaihtoehtoinen versio.

Kalanruotolettiä pidetään yleisesti ottaen hankalana hiustyylinä tehdä oikein ja hyvin. On vaikea saada valittua oikeita hiusosioita ja saada asetettua niitä oikeisiin paikkoihin. Onneksi on olemassa myös vaihtoehtoinen tekniikka tehdä kalanruotoletti, joka ei ole niin hankala kuin alkuperäinen versio.

Valitse ohut suortuva hiuksia korvien yläpuolelta ja käännä sitä ”sisäänpäin”. Ota pieni läpinäkyvä kuminauha/pampula ja sido suortuvat takaraivolle. Nyt sinulla tulisi olla rako sidottujen hiuksen ja pään välissä. Laita sidotut hiukset raon läpi ylhäältä alaspäin. Nyt, ota toiset suortuvat hiuksia, käännä ja sido aiempien sidottujen alapuolelle. Aseta sidotut hiukset raon läpi joka on tullut kahden sidotun nipun väliin. Toista tätä kunnes olet sitonut kaikki hiukset. Lopussa, voit varovaisesti vetää muutamaa suortuvaa ulospäin tehden tällöin kalanruodosta isomman ja pulleamman näköisen.

Nuttura – ponihäntä.

Kampaa hiuksesi ja laita ne pompulalle kuin olisit tekemässä ponihäntää. Mutta, kun olet vetämässä pampulaa viimeistä kierrosta hiuksien läpi, lopeta puolivälissä häntää. Toisin sanoen, tee melkein nuttura pään päälle. Ota loppuosa hiuksista, se joka roikkuu nyt käytännössä pampulan ulkopuolella, kierrä se pampulan ympärille peittääksesi sen. Tue kampaus pinneillä. Viimeiseksi, suihkauta hiuslakkaa joka puolelle nutturaa.

Keskeltä.

Tämä on erittäin tyttömäinen ja elegantti kampaus samanaikaisesti. Se kehystää kasvosi kauniisti ja peittää olkapääsi. Tämä kampaus sopii sekä myös töihin ja kouluun. Miten se tehdään? Ota kaksi osiota hiuksia korvien yläpuolelta, ja kieritä yhteen. Toista toiselle puolelle päätäsi. Kierrä osiot vähän niin kuin solmulle, ja kiinnitä hiuspinneillä. Varmista, että takana olevat hiuksesi ovat hyvin, eikä nähtävissä ole rakoja. Hapsut eivät haittaa tässä kampauksessa. Voit hiukan kihartaa niitä hiuksia jotka eivät ole sidottuna.

Sivuletti.

Kampaa hiuksesi huolellisesti ja tee jakaus toiselle puolelle päälä. Jaa hiuksesi kolmeen yhtä paksuun osioon ja letitä ne. Ota ulompi osio ja nosta se keskimmäisen yli, käytännössä toisen ulomman osion viereen. Toista toisella uloimmalla osiolla. Tee letti loppuun saakka ja sido värikkäällä hiuspampulalla tai nauhalla.

Hiuspanta tyyli.

Laita päähäsi kuminauhapanta. Nosta hiuksia hiukan ylöspäin jotta vältät lättänän vaikutelman. Seuraavaksi, ota osio korvasi yläpuolelta ja peitä hiuspanta nostamalla hiukset sen päälle. Ota myös toiselta puolelta osio ja tee sama. Voit tukea kampauksen pinneillä. On suositeltavaa käyttää värikkäitä hiuskoristeita tämän kampauksen kanssa.