Kauneushoidot joita voit tehdä kesän aikana

Katkeilleiden verisuoninen hoitaminen.

Ikävä tosi asia on se, että herkkäihoisille ilmestyy helposti katkeilleita pintaverisuonia. Näitä tulee kun keho altistuu erityisen kylmälle tai kuumalle ilmastolle. Tätä voidaan kutsua myös nimellä ruusuakne. Tätä voi johtua esimerkiksi siitä kun käyttää korkeita kenkiä, liikunnan puutteesta, hormoneista tai verenkierron ongelmista.

Kesä on parasta aikaa hoitaa katkenneita verisuonia. Jos niin sanotut hämähäkkisuonet on heikosti nähtävillä, voit käydä kauneushoitajalla ottamassa vahvistavaa hoitoa. Mutta lämpiminä päivinä vältä laser tai IPL (pulssivalohoito) hoitoja. Kauneushoitaja kuorii ihosi, ja tämän jälkeen levittää lievittävää voidetta joka on suunniteltu herkälle tai akneiholle. On myös suositeltavaa suojata iho aurinkovoiteella hoitojen välissä.

Mesoterapiaa kuivalle iholle.

Ihomme vaatii kosteutusta ennen lomasesosnkia yhtälailla kuin sesongin jälkeen. Yksi maagisista hoitokeinoista jotka tarjoavat kunnollista kosteutusta on mesoterapia. Se pistetään ihon alle kasvoihin tai muualle vartaloon neulalla joissa on kosteuttavia ainesosia. Mesoterapialla hoidetaan myös ryppyjä, raskausarpia sekä selluliittia, sekä eliminoidaan ensimmäisiä kaljuuntumisen merkkejä. Mikäli henkilö kärsii suuresta hiusten lähdöstä, mesoterapia saattaa myös toimia. Ihon alle asetettavat ainesosat sisältävät yleensä hyaluronista happoa, kofeiinia, kasvi- tai mineraaliuutteita tai aminohappojen rasvanpolttoaineita. Hoito itsessään kestää keskimäärin tunnin. Luonnollisestikin, se riippuu siitä mitä kehon osaa haluamme parantaa.

Ihon täyteainehoidot.

Kasvojen muotoilu ja kosteutus ilman kirurgin veistä ovat loistava tapa pitää ihosta huolta kesällä. Näitä hoitoja voivat olla täyteaineen ruiskuttaminen ihoon (joka sisältää hyalonista happoa), tai happoja sisältävät voiteet, seerumit tai muut kosmetiikkatuotteet. Tuotteiden säännöllinen käyttö tekee ihosta nuorekkaan, tasoittaa ryppyjä, poista aurinkovaurioita tai kylmävaurioita, tai se ne voivat myös hidastaa ikääntymistä. Muista, älä käytä kesällä invasiivisia hoitokeinoja kuten Botox-ruiskeita. Mitä enemmän aine altistuu auringolle, sitä tehottomampi siitä tulee.