Lashcode ripsiseerumi

RIPSET ENNEN JA JÄLKEEN

Lashcode sisältää laadukkaita ainesosia, jotka tukevat ripsien kasvua ja välittävät ripsituppien hyvinvoinnista. Lashcoden näkyviä vaikutuksia voi odottaa toisen käyttöviikon aikana – ripsistä tulee vahvemmat, ne lakkaavat irtoamasta meikinpoiston yhteydessä, vastustuskyky paranee ja väri vahvistuu. Seuraavien viikkojen aikana vaikutukset näkyvät yhä paremmin ja ripsistä tulee pidemmät. Koska Lashcode vaikuttaa myös „nukkuviin” epäaktiivisiin karvatuppiin, niistä alkaa ilmaantua uusia, vahvoja ripsiä. Tämän tuloksena ripsiä kasvaa enemmän ja ripset näyttävät tuuheammilta. Lopputulos on upea miljoonan ripsen look!

KÄYTTÖ

Onko Lashcoden käyttö vaikeaa? Lashcoden käytön ei tulisi aiheuttaa ongelmia kenellekään – siihen tottuu muutamassa päivässä. Lashcodea levitetään kuivalle ja puhtaalle iholle. Sivellin on ohut harja, jonka avulla piirretään ohut viiva ripsirajaan. Seerumi imeytyy ihoon nopeasti ja Lashcoden vaikutuksista saa nauttia jo kahdessa viikossa. Lashcode toimii uskomattoman nopeasti. Lopullisesta tuloksesta saa nauttia kahden kuukauden jälkeen. Juuri tämän takia naiset rakastuvat Lashcode -ripsiseerumiin!

LOPULLINEN ARVOSANA

Lashcode Eyelash Conditioner vaikuttaa olevan yksi tehokkaimmista seerumeista. Suosittu, arvostettu, luotettava, laadukkaat ainesosat, hyvä hinta, tehokas, nopea… tarvitaanko muuta? Tuote on täydellinen ripsien hoitoon. Seerumi stimuloi ripsien kasvua ja arvostelujen mukaan Lashcoden ensivaikutukset ovat huomattavissa ensimmäisten viikkojen aikana.

Lue lisää: lashcode.fi

Lashcode ripsiseerumi
8.9 Kokonaispisteet

User Rating: Be the first one!