Prolash ripsiseerumi

Ripset ennen ja jälkeen:

Olen aina yrittänyt pitää huolta ripsistä, kasvoista ja käsistä, ja tästä syystä olin onnellinen päästessäni kokeilemaan Prolash ripsiseerumia. Ne kuitenkin tuovat paljon särmää kasvoille. Ripsieni kunto ennen hoitoa oli ihan ok, ei kuitenkaan kovin pitkät tai paksut. En huomannut mitään eroa ensimmäiseen kahteen kuukauteen, olin hiukan hämilläni tästä, sillä en tiennyt oliko kyseessä normaali käytös tälle tavaralle vai olinko tehnyt jotain väärin. Hoidon päätyttyä ripseni olivat pikkuisen pidemmät ja paksummat. Mutta ripseni eivät kasvaneet todella pitkäksi eikä niistä tulleet todella tuuheat, ja ripsien paksuus pysyi samana.

Toisaalta, voin sanoa, että tämän hoitojakson aikana ripsistäni tulivat vahvemmat, kiiltävämmät ja kosteutetut.

Käyttö:

Ilmeisesti Prolash ripsiseerumi hoito kestää suunnilleen kuusi kuukautta. Laitoin seerumia joka ilta niin, ettei sivellin osuisi silmään. Kaikki meni hyvin, mutta en tiedä vaikuttiko se, että olin käyttänyt tämän tapaisia kosmetiikkatuotteita aiemminkin. Mutta, juuri kun Prolash ripsiseerumi hoito oli loppumaisillaan, huomasin tummat jäljet luomissani jotka muuttuivat punaiseksi, ja jonkun ajan päästä niihin tuli kuiva iho päälle. Seurasin ohjelehtisessä olevia ohjeita ja huuhtelin silmät vedellä. Keskeytin hoidon muutamaksi päiväksi, mutta oireet eivät kadonneet. Päätin kuitenkin jatkaa hoitoa josko ihoni jollain tavoin tottuisi tuotteeseen. Tunsin pientä pistelevää tunnetta mutta se katosi aika pian. Lisäsin yrttiuutetta luomille ja tällä tavoin selvisin läpi hoidon.

Yleinen mielipide:

Jos olisin tiennyt miten vaativa Prolash ripsiseerumi on, en olisi aloittanut sitä. Kaikki se ärsytys, ylimääräiset yrtit, silmäluomien kutina ja kuivan ihon kosteuttaminen oli turhauttavaa. Rehellisesti sanottuna, olisin olettanut tältä ripsiseerumilta enemmän. Se mistä olen ainakin varma, niin on se, että tämä ei ole tehokas ripsiseerumi. Asia joka myös hiukan hämää, on se, etten löytänyt tuotteelle oikeaa kiinteää hintaa. Ainoa hyvä puoli oli tuotteen helppo käyttäminen. Pakkaukseen en niinkään kiinnittänyt huomiota. Kiinnitän enemmän huomiota tuotteen sisältöön, luonnonmukaisiin aineisiin, ja niitä tässä tuotteessa oli.

Prolash ripsiseerumi
6.5 Kokonaispisteet

User Rating: Be the first one!