Revitalash ripsiseerumi

Ripset ennen ja jälkeen:

Ensinnäkin täytyy myöntää, että en niinkään ole kiinnostunut ripsien huolenpidosta. En tiennyt, että niiden kuntoa voi parantaa itse seerumeilla. Ja oikeastaan, en ole edes kiinnittänyt aiemmin huomiota siihen minkä näköiset ne ovat. Vasta sen jälkeen kun aloin hankin Revitalash ripsiseerumia aloin miettimään, että ei ehkä ole pahitteeksi pitää ripsistä huolta ja että käyttö voi olla hyödyllistä. Ja juuri niin kävi kuin pitikin, ripsistäni tuli ravitummat, kauniimmat, vahvemmat ja ehdottomasti terveemmät. Huomasin myös, että ne ovat pidemmät. Ja kun hoitojakso oli ohi, aloin pitämään huolta ripsistä ja luomista. Nykyisin laitan aloegeeliä ja silmänympärysvoidetta joka ilta.

Käyttö:

Hoito kestää itsessään puoli vuotta, mutta ensimmäiset merkit oli kyllä nähtävissä jo aiemmin. Kiinnitin paljon huomiota ripsissä tapahtumiin muutoksiin. Ensimmäisen kahden ja kolmen kuukauden aikana niiden ulkonäkö ja kunto muuttuivat. En aio lopettaa käyttöä ainakaan näillä näkymin. Ainakaan, jos en löydä toista tapaa pitää huolta ripsistä. Tämän lisäksi Revitalash ripsiseerumi pidensi ja tuuhensi ripsiäni. Se myös alkoi tuottamaan uusia ripsiä jotka eivät irronneet niin herkästi meikinpoiston aikana. En huomannut mitään erityistä hankaluutta tuotteen käytössä. Sitä yksinkertaisesti laitetaan mukana tulevalla siveltimellä, helppoa ja nopeaa. Siveltimen tulee kulkea suoraa ripsirajassa. Ensimmäisten päivien aikana huomasin pientä ärsytystä luomillani, sekä huomasin punaisia jälkiä silmien ympärillä. Oletan, että ne johtuivat tästä aineesta, mutta ne katosivat myös pian. Jouduin kuitenkin jättämään tuotteen käytön hetkeksi aikaa sivuun. Tämän jälkeen en kokenut mitään ärsytystä.

Yleinen mielipide:

Revitalash ripsiseerumi maksaa ihan liikaa mielestäni. Tästä syystä halusin kokeilla muita tapoja pitää luomien ihosta huolta. Vaikkakin tunsin aluksi pientä epämiellyttävyyttä, en näe sitä syynä kenellekään jättää tuotetta käyttämättä kun ärsytys katoaa niin pian. Mutta, luulen, että tuote ärsytti silmiäni siksi, että ripseni olivat niin heikot. En tiedä miten tuote olisi toiminut toisissa lähtökohdissa.

Revitalash ripsiseerumi
8.5 Kokonaispisteet

Lisää tarkistat